Nettsider

Godt design og synlige nettsider blir viktigere for hvert år som går. Vi hjelper deg med strategi og design for å bli en vinner på nett!

For å lykkes på nett, trenger du en hjemmeside som er enkel å bruke, som er synlig i Google og har et tydelig design og identitet.

Sjansen for å lykkes mangedobles med et godt analytisk arbeid i forkant av prosjektet. Som kunde av Inventific kan du være trygg på at vi setter oss inn i virksomheten og hvordan ting fungerer. 

Vi bryr oss om:

  • Dine/bedriftens mål og ambisjoner
  • Krav og forventninger til design, profil og identitet
  • Hvem er kundene dine
  • Kundenes forventninger

Kunnskapen du og dine kolleger sitter med helt avgjørende for prosjektets suksess. Vi kobler kunnskapen med statistikk og finner ut av hva kundene faktisk søker etter, hva som er de viktigste søkeordene, og hvordan de beveger seg på nett.

Kunden i fokus
Verdifulle søkeord og setninger som er mye brukt, kan brukes til å lage innhold som er i tråd med bedriftens profil og hvordan kundene tenker. 

Alt brukertestes for å sikre at det er en naturlig, strømlinjeformet flyt i sidene. Det skal være enkelt brukerne å ta avgjørelser, uten flaskehalser eller lange tenkepauser. Designet skal være responsivt og fungere sømløst på alle typer enheter, fra mobil til desktop.

Et godt resultat
Det viktigste er å få kvalitetstrafikk og synlighet fra Google, fornøyde kunder og skape merverdi. Inventific kan hjelpe deg i alle faser av prosjektet, både som rådgiver, designer og utvikler.

Spør oss om nettsider!

Amund S. Erichsen
Rådgiver / Daglig leder