Nettside

Få nye hjemmesider som jobber for dine mål og resultater.

Vi hjelper deg med nettsider

For hvert år som går blir synlighet på nettet viktigere. De som blir hengende etter, mister kunder til konkurrentene. Vi hjelper deg å bli en vinner på nett!

Hos oss får du nettsidene som jobber både for deg og de som bruker den. Vi fokuserer på å gjøre din bedrift synlig på nettet, med en profesjonell og riktig fremtoning.

3 viktige ting gode nettsider har til felles:

  • Jobber for bedriftens mål
  • Nyttig for brukerne
  • Intuitivt grensesnitt og design

Alle de tre punktene er viktige for å få et godt resultat!

Strategisk utforming

Det viktigste for å lykkes på nett er å forstå brukerne og deres intensjoner. Når vi kjenner dine forretningsmessige mål, skaffer vi oss innsikt i hva brukerne på nettet søker etter. Så kobler vi kundenes mål med dine, gjennom solide brukeropplevelser og godt grensesnitt.

Vi skaffer innsikt i hva kundene dine søker etter, og kobler kunnskapen med dine mål.

Webdesign

Brukervennlige nettsider

Folk har en tendens til å belønne firmaene som gjør det lett å finne frem. Derfor er godt design og ryddig struktur noe vi setter høyt. Vi legger vekt på:

  • Navigasjon: enkelt å finne frem, både på data og mobil
  • Struktur: God flyt og enkelt å lese, med tydelige overskrifter
  • Bilder: Relevante, høyoppløselige bilder som skaper interesse og engasjement
  • Trygghet: Åpenhet og tydelig kontaktinfo skaper trygghet

Helheten er viktigst. Gode nettsider gir et profesjonelt inntrykk fra start til mål. Mobiltilpassede, responsive sider er en selvfølge. Nettsidene skal se bra ut på alle enheter.

WordPress for bedrifter

Vi lager nettsider i WordPress. WordPress er et det mest populære publiseringssystemet i verden. Fordelen med WordPress er at det er enkelt å bruke, holdes kontinuerlig oppdatert og kan tilpasses og skreddersys til din bedrift.

WordPress gjør det enkelt å nettsidene levende. Du kan legge ut nyheter, bilder og videoer med et klikk, og gå tilbake og endre, omtrent som i et vanlig Word-dokument.. Du kan skrive artikler og sette dem til å gå automatisk på en bestemt dag eller tid, gjerne med automatisk publisering til bedriftens Facebook-side.

WordPress har også den fordelen at det kan bygges ut med enkle moduler, som gir deg ekstra funksjonalitet du trenger. For eksempel kontaktskjema, netthandel, kurs og statistikk. Vi hjelper deg å sette opp WordPress med den funksjonaliteten du trenger.

La oss ta en prat!

Trenger du nye nettsider eller en oppdatering av de du har fra før? Vi hjelper deg med å lage nye nettsider som jobber for dine mål, med godt design og intuitivt grensesnitt! Ta kontakt på 48 49 88 11, eller e-post: post@inventific.no for en uforpliktende prat om nettsider.