Digital markedsføring

Vil du nå ut til flere kunder, og drive remarketing mot de som allerede kjenner deg? Vi hjelper med Google og Facebook-annonsering.

Ser du etter en måte å få flere kunder og mer synlighet, med raskt effekt og målbare resultater? Digital markedsføring kan være det du leter etter. Med annonser hos Google og Facebook kan du få trafikk til nettsidene dine med en gang, og treffe mer målrettet enn i tradisjonelle medier som aviser og TV.

Målrettede kampanjer
Fordelen med digital markedsføring er at du treffer mer målrettet enn i tradisjonelle medier. Med Google-annonsering kan du vise annonser til alle som søker etter det du tilbyr. På Facebook kan du spisse målrettingen mot geografi, alder, kjønn og interesser. Eller hva med remarketing til de som har besøkt hjemmesiden, men ikke kjøpt noe enda?

Målbare resultater
Annonsene og nettsiden knyttes mot Google Analytics. Da får vi resultater på all trafikk, og kan måle effekten tvers igjennom kampanjen. Er det et søkeord som ikke gir resultater? Da endrer vi annonsene, eller fjerner søkeordet.

Betal per klikk
Med digital markedsføring betaler du bare for resultater. Du kan betale per klikk, eller for antall visninger av annonsen. Du setter et tak på hvor mye du vil bruke per dag eller måned, slik at du vet hvor mye du bruker på annonsering hele tiden.

Nye muligheter
Vi jakter alltid etter interessante muligheter og prøver å tenke utenfor boksen. Kanskje Google-annonser er riktig, eller kanskje det finnes en podcast med lyttere i ditt nedslagsfelt? Vi liker å diskutere muligheter med deg og finne smarte og lønnsomme løsninger.

Lønnsomhet
Det viktigste med digital annonsering er å skape lønnsomhet. Godt analysearbeid og en gjennomtenkt strategi gir alltid best resultat over tid. Ofte har digital markedsføring god effekt og bidrar til positiv vekst. 

Vi hjelper deg med å finne en strategi som passer din bedrift og økonomi. Inventific tilbyr rådgivning og 1-til-1 opplæring, komplette kampanjer og administrasjon / optimalisering.

Spør oss om markedsføring!

Amund S. Erichsen
Rådgiver / Daglig leder