Wordpress

Hvorfor velge WordPress for bedriftens nettsted?

WordPress er det mest brukte publiseringssystemet i verden, med 60-70% av det totale CMS-markedet. Vurderer du også WordPress for bedriftens nettsider? Det er et godt valg!

Hva er WordPress?

WordPress er et publiseringssystem for nettsider. Det har eksistert helt siden 2003 og utviklet seg siden den gang. Du kan lage sider, artikler og fylle med tekst, bilder og video – alt du forventer fra en nettside.

Hvorfor skal jeg velge WordPress?

Vi synes ikke det er noen grunn til å binde seg spesielt til WordPress. Det finnes mange gode systemer, og WordPress er et av dem. Det viktigste er å tenke på hva slags behov du har, og finne systemet som passer best.

Den store fordelen med WordPress er at det tilbyr en fleksibilitet som er helt uovertruffen. Det finnes utrolig mange plugins med ekstra funksjonalitet. Selv om du har enkle behov i dag, kan det hende det forandrer seg i morgen. Da kan det være lurt å velge WordPress, så du slipper å bytte system senere.

Hvis vi måler WordPress mot gjør-det-selv-løsninger som WiX og Squarespace, så er WordPress helt overlegen på funksjonalitet. Samtidig er både WiX og Squarespace enklere å komme i gang med på egenhånd. Grensesnittet er mer intuitivt. Det er en del ferdige maler enkelt tilgjengelig. Hvis du har bestemt deg for å lage sidene selv, er ikke WordPress det åpenbare valget. Hvis du skal bruke et byrå, er WordPress et solid valg.

Wordpress-utvidelser

WordPress-utvidelser. Skjermdump: WordPress

Sikkerhet

WordPress har generelt god sikkerhet Siden det holdes oppdatert hele tiden, blir feil og mangler rettet opp fortløpende. Det er viktig å holde programvaren oppdatert. Uten oppdateringer er du ikke beskyttet. Det finnes systemer som kan gjøre dette automatisk for deg.

Hva koster WordPress?

WordPress er gratis. Nesten alle publiseringssystem kommer med en kostnad, men WordPress er helt uten lisensavgift. Vi synes allikevel dette er en sannhet med modifikasjoner, for det er vanlig å bruke litt penger på WordPress allikevel. For en vanlig bedrift dreier det seg om noen hundrelapper til utvidelser. Mange byråer har avtaler som gjør at du får dette med på kjøpet når du tegner en avtale.

WordPress logo
WordPress er gratis.

Lage WordPress-side selv

Mange velger å prøve seg på å lage nettside selv. Det gjelder både WordPress eller andre systemer, som WiX og Squarespace. Vår erfaring er at det blir overveldende, både å få layout til å bli akkurat som du ønsker, eller å få sidene dine synlige i Google.

De såkalt gratis eller billige systemene som WiX og Squarespace blir fort dyre, når du regner inn månedlige kostnader og hjelp du vil trenge i etterkant. Kostnaden ved å ha en dårlig optimalisert side som ingen finner, kan fort være mange ganger kostnaden du har ved å engasjere et byrå.

Er WordPress trygt?

Du kan enkelt argumentere for at WordPress er det tryggeste systemet på markedet. Siden det er størst, er det også det systemet som er best vedlikeholdt. Sikkerhetsoppdateringer slippes kontinuerlig og du kan sette opp automatiske oppdateringer av WordPress-programvaren for å minimere risiko for angrep.

Vi hjelper deg med WordPress

Inventific AS er et fullservice byrå for markedsføring på nett. Vi fokuserer på å lage løsninger som skaper effekt for kundene våre. Kontakt oss på telefon 484 988 11 eller e-post: post@inventific.no hvis du har spørsmål om WordPress for bedrifter.

Del artikkelen med noen du kjenner.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email