Hjemmeside

Hvorfor velge WordPress for bedriftens nettsted?

By 3. juli 2018 No Comments
WordPress

WordPress er det mest brukte publiseringssystemet i verden, med 60-70% av det totale CMS-markedet. Vurderer du også WordPress for bedriftens nettsider? Det er et godt valg!

Hva er WordPress?

WordPress er et publiseringssystem for nettsider. Det har eksistert helt siden 2003 og utviklet seg siden den gang. Enkelt forklart er WordPress en av de enkleste måtene du kan legge ut innhold på nettet. Du kan lage sider, artikler og fylle med tekst, bilder og video – alt du forventer fra en nettside.

Hvorfor skal jeg velge WordPress?

Ja – hvorfor? Det finnes andre gratis og billige alternativer til WordPress du kan vurdere. WiX og Squarespace er de to som det er mest naturlig å trekke frem. Det er mye bra vi kan si om disse, spesielt hvor lav terskelen har blitt for å bygge sider selv. Vår erfaring er allikevel at de faller igjennom på funksjonalitet, selv for små bedrifter.

WordPress kan bygges ut enkelt og tilpasses din bedrift

Det beste argumentet for WordPress er fleksibiliteten som ligger i systemet. Det meste du kan tenke deg av byggeklosser finnes. Maler, kontaktskjema, nettbutikk og kart bare for å starte med noe. Alt er enkelt tilgjengelig.

WordPress-utvidelser

Det finnes tusenvis av gode WordPress-utvidelser.

Argumentet med fleksibilitet er godt i seg selv, for det finnes ingen andre systemer som tilbyr den samme fleksibiliteten. Men det finnes også et annet argument, som vi synes er nesten like viktig:

WordPress er det tryggeste valget for fremtiden

Dette argumentet går på den sikkerheten du får i å velge WordPress. Internett endrer seg hele tiden, og kravene til hva som er en god hjemmeside endres hvert eneste år.

WordPress er et av de få systemene som hele tiden greier å ligge i forkant av denne utviklingen og har gjort det i 15 år. Vi har sett andre systemer komme og gå igjen, men WordPress består. Det er en undervurdert egenskap, fordi du tar bort risikoen ved å måtte bytte system, med alle kostnader dette medfører.

Hva koster WordPress?

WordPress er gratis. Nesten alle publiseringssystem kommer med en kostnad, men WordPress er helt uten lisensavgift. Vi synes allikevel dette er en sannhet med modifikasjoner, for det er vanlig å bruke litt penger på WordPress allikevel. For en vanlig bedrift dreier det seg om noen hundrelapper til utvidelser.

WordPress

WordPress er gratis.

Lage WordPress-side selv

Mange velger å prøve seg på å lage nettside selv. Det gjelder både WordPress eller andre systemer, som WiX og Squarespace. Vår erfaring er at det blir overveldende, både å få layout til å bli akkurat som du ønsker, eller å få sidene dine synlige i Google.

De såkalt gratis eller billige systemene som WiX og Squarespace blir fort dyre, når du regner inn månedlige kostnader og hjelp du vil trenge i etterkant. Kostnaden ved å ha en dårlig optimalisert side som ingen finner, kan fort være mange ganger kostnaden du har ved å engasjere et byrå.

Er WordPress trygt?

Du kan enkelt argumentere for at WordPress er det tryggeste systemet på markedet. Siden det er størst, er det også det systemet som er best vedlikeholdt. Sikkerhetsoppdateringer slippes kontinuerlig og du kan sette opp automatiske oppdateringer av WordPress-programvaren for å minimere risiko for angrep.

Vi hjelper deg med WordPress

Inventific AS er et fullservice byrå for markedsføring på nett. Vi fokuserer på å lage løsninger som skaper effekt for kundene våre, og tilbyr hjemmesider og annonsering til en lav månedlig pris, med gode resultater. Kontakt oss på telefon 484 988 11 eller e-post: post@inventific.no hvis du har spørsmål om WordPress for bedrifter.