sushi-house

5 bra design for restauranter og kaféer

Har du lyst på en nettside som selger for din restaurant eller kafé? Et enkelt søk på nettet gir så mange ulike svar at det er lett å gå seg vill i alle tipsene. I denne guiden har vi derfor samlet 5 gode designforslag for restauranter og kaféer, krydret med tips til hvordan du kan øke bookinger og bestillinger.

I restaurantbransjen er det selvfølgelig mat som står i sentrum. Derfor er det bra med store flotte bilder, og gjerne i fullskjerm. Her har vi laget noen forslag med alt fra japansk til italiensk. Sjekk igjennom og se om det er noen du liker også!

Se også: https://www.inventific.no/lokal/8-tips-for-restauranter-for-a-fa-flere-kunder-fra-nettet/

1. Japansk Restaurant

Japansk mat er minimalistisk og elegant, derfor gjelder det at sidene står i samme stil. Her har vi funnet et stort bilde og kombinert det med enkle detaljer. Legg merke til at både “Bestill” og telefonnummeret er sentrale elementer midt på siden. Dette gjør det enklere for kunden!

2. Italiensk Restaurant

Det er mange bilder vi kunne valgt for en italiensk restaurant eller pizzeria – her har vi plukket et som garantert vekker sulten, om du ikke allerede var klar for en matbit. Fokuset ligger på maten, og ikke minst: gjøre det enkelt å komme i kontakt!

Italiensk restaurant webdesign

 

3. Indisk Restaurant

Ahh, indisk mat. Det handler om nydelige kryddere og dufter som sprer seg i lokalet, det handler om farger og komplekse, gledesfremkallende smaker. Her har vi gjort det enkelt og elegant, med kombinasjoner av rødtoner og svart, og et fristende bilde i bakgrunnen. Effektivt og bra!

 

4. Kafé

Finnes det noe bedre enn å nyte kaffe i en varm og lun atmosfære? På kafé er folk ute etter to ting: god kaffe, og hyggelig atmosfære. Så da gjelder det å få den frem! En bra kaféside får gjerne frem lukten av nykvernet kaffe – ingenting vekker luktesansene mer effektivt.

Kafe webdesign

 

5. Salatbar

Alle bør spise mer sunn mat, og hva ser egentlig flottere ut enn alle fargene i en lekker salat? Her har vi brukt kombinasjoner av grønt og rosa for å speile fargene i bildet. Menyknappen er enkelt tilgjengelig midt på siden, åpningstidene ligger rett under, og knappene i menyen er godt synlige på toppen.

Salatbar webdesign

På tide med ny hjemmeside? Inventific er et fullservice byrå for markedsføring på nett. Vi hjelper deg med løsninger som gir resultater. Ta kontakt med oss i dag.

Del artikkelen med noen du kjenner.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email