Digital markedsføring

Hold kundene engasjerte, og nå ut til nye markeder.

Finn nye kunder. Hold på de gamle.

Høres det bra ut å kunne treffe riktig målgruppe – når de er i kjøpsmodus? Digital markedsføring er fortsatt en pågående revolusjon, og en mulighet til å skape sunn og lønnsom vekst. Vi hjelper deg med markedsføring på nett.

Hva er digital markedsføring?

Digital markedsføring er annonsering i digitale kanaler, for eksempel i søkeresultater, bannere på nettsider, eller Facebook. Den store fordelen er at du kan treffe målrettet – langt mer målrettet enn i tradisjonelle medier. Det byr på muligheter for effektive kampanjer med målbare resultater.

Vi fokuserer på Google Adwords og Facebook Ads. Begge er virkemidler som kan hjelpe både små og store bedrifter å vokse.

Digital markedsføring

Annonsering med Google Adwords

Alle bedrifter trenger synlighet i søk. Men hva om du akkurat har startet, eller ikke har en god plassering i dag?

For å få synlighet og vekst uten å sitte og vente, har du Google Adwords. Det gir deg mulighet til å annonsere i søkeresultatene, slik at det er din bedrift som kommer på toppen.

Dermed når du ut til kundene med en gang.

Hvorfor velge Google Adwords?

Det viktigste argumentet er at Adwords ofte er lønnsomt. En godt utført kampanje gir flere besøk til nettsiden, fornuftig pris, full kontroll på annonsebudsjettet og målbarhet hele veien til salget.

Høres det ikke bedre ut å ta større andel av klikkene selv, enn at de skal gå til konkurrentene?

Det andre som er viktig, er at du treffer mennesker som er i kjøpsmodus. Annonsering i tradisjonelle medier kan også være bra, men du vil ofte treffe ganske bredt, og ikke alltid på riktig tidspunkt.

Google-annonsering treffer de menneskene som søker etter produktet eller tjenesten som du tilbyr. Det er effektivt og bra.

Hva koster det?

Prisen beregnes per klikk, og styres av konkurransen om de søkeordene du byr på. Det er stor forskjell på konkurransen fra bransje til bransje.

Du velger både dagsbudsjett og makspris per klikk slik at du har full kontroll hele veien.

Et godt utformet kampanje kan gi deg nye kunder hver dag, til en klikkpris som er lønnsom for din bedrift.

Vi hjelper deg med Adwords

Det er lurt å gjøre ting riktig fra starten. Vi hjelper deg å finne de søkeordene som er best for din bedrift og utforme lønnsomme kampanjer som gir deg vekst, enten du er i en etableringsfase, eller allerede er godt etablert.

Kontakt oss om Adwords på telefon 48 49 88 11, eller post@inventific.no.

Facebook-annonsering

Facebook-annonsering er betalt annonsering som rettes mot Facebook-brukere. Du kan vise bilder, tekst, videoer, og gjerne en kombinasjon av alle. Det vanligste er å annonsere direkte i brukernes News Feed, men det finnes mange plasseringsmuligheter.

Betaling skjer per klikk (CPC), eller betaling for visninger (CPM). Du kan sette faste dagsbudsjetter eller kampanjebudsjett, så du har full kontroll på kostnadene. Prisen du betaler avhenger både av konkurranse og hvor relevant annonsene er for målgruppen.

Digital markedsføring gir deg mulighet til å treffe svært målrettet, med full kontroll på annonsebudsjettet og live resultater.

Facebook gir deg verktøy som gjør at du kan treffe svært målrettet – på måter som ikke var mulig tidligere. Det betyr at du kan annonsere mot små, spesifikke grupper med tilpassede budskap. Dermed får du mer ut av hver annonsekrone.

Er Facebook-annonsering noe for meg?

Høres det spennende ut å kunne segmentere ned på et detaljnivå du ikke kan andre steder? Hva med å nå ut til tidligere kunder, eller de som har besøkt nettsidene? Facebook-markedsføring kan være riktig for deg!

Mange finner ut at Facebook er aller mest effektivt på remarketing. Det betyr at du annonserer direkte mot de har besøkt eller kjøpt noe fra deg tidligere. Ingen bedrifter er helt like, og vi kan hjelpe deg å vurdere om Facebook er riktig valg for deg.

Resultatbasert markedsføring

Det viktigste er alltid å skape verdi med annonseringen. Både Google Adwords og Facebook har verktøy som gjør at du kan måle suksesskriteriene dine fra dag til dag og uke til uke. Effektmåling og ROI står helt sentralt i våre kampanjer.

Vi hjelper deg med digital markedsføring

Vi har lang erfaring med å skape resultater gjennom digital markedsføring. Ta gjerne en prat med oss på telefon 48 49 88 11, eller mail: post@inventific.no.